Ξανασχεδιαση ιστοσελιδας - Ανακατασκευη Ιστοσελιδας

Αναλαμβάνουμε να ξανά-σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας από την αρχή. Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους έχουν ήδη μια παλιά ιστοσελίδα, η οποία δεν πιάνει τους στόχους της επιχείρησης, δεν έχει την κατάλληλη εμφάνιση και γενικά δεν αποδίδει ή ακόμη χειρότερα αποτελεί δυσφήμιση για την επιχείρηση αντί για διαφήμιση! Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας από την αρχή. Θέτουμε μαζί τους νέους στόχους της ιστοσελίδας αφού έχουμε αναλύσει τους στόχους της επιχείρησης και δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα λατρέψετε και φυσικά θα αποδίδει στο 100%! 

Μπορούμε να φτιάξουμε και τη δική σας ιστοσελίδα έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην εικόνα της επιχείρησής σας!

Ζητηστε προσφορα

Παρακάτω θα δείτε ένα μικρό δείγμα για το πως ακριβώς μεταμορφώνουμε μια ιστοσελίδα Εστιατορίου. Έχουμε σβήσει "θολώνοντας" μερικά στοιχεία από τις 2 φωτογραφίες (όπως λογότυπο, στοιχεία επικοινωνίας, εικόνες) γιατί ο στόχος είναι να δείξουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και σε καμία περίπτωση να θίξουμε τις επιχειρήσεις ή άλλα άτομα που ασχολήθηκαν με αυτές.

Πριν:

 Στις φωτογραφίες φαίνεται η ιστοσελίδα από ένα εστιατόριο πολύ γνωστό και με πάρα πολύ καλή φήμη στην περιοχή του. Βλέποντας όμως την ιστοσελίδα τι γνώμη θα είχατε εσείς για το συγκεκριμένο εστιατόριο? Φυσικά δεν είναι μόνο η εμφάνιση αυτή που μετράει αλλά και η λειτουργικότητα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ΔΕΝ εξυπηρετεί κανένα σκοπό!

  

Μετα:

Εύκολα διακρίνεται πως οι δυο ιστοσελίδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Πλέον η νέα σελίδα παρουσιάζει στους πελάτες του εστιατορίου μια εικόνα αντιπροσωπευτική της επιχείρησης! Τους ενημερώνει για το μενού, για τα ποτά, για το ωράριο λειτουργίας και όλα αυτά με έναν πολύ ελκυστικό τρόπο! 

 

 Σας αρέσει η δουλειά μας? Τι περιμένετε? Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για την δική σας ιστοσελίδα! Αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να χρειάζεται ένα τέτοιο "lifting" στην ιστοσελίδα του μοιραστείτε το στο facebook ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εταιριαΓιατι να επιλεξετε εμας

  • Με εμπειρία 10+ ετών στην κατασκευή και σχεδίαση ιστοσελίδων τολμάμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.
  • Με ένα πλούσιο πελατολόγιο, 150+ επιχειρήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδος συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
  • Με τεχνολογία αιχμής και αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών ηγούμαστε στις online υπηρεσίες.

Τι λένε για μαςΓιατί μας εμπιστεύονται

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα τον συνεργάτη που έψαχνα για τις ιστοσελίδες μου! Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων! Άψογη επαγγελματική, μακροχρόνια σχέση!

Μάκης Παπανικολάου, Διευ. Ξενοδοχειακών Μονάδων Θάσου


Απλά άψογη εφαρμογή android που ανέβασε τις συνδρομές μας και τα κέρδη της εταιρίας μας! Τέλεια!

Στέλλα Βαφειάδου, CEO Εκπαιδευτικού Ομίλου


 

Σας αρεσει η δουλεια μας?Μοιραστειτε το με τους φιλους σας!

Στοιχεια ΕπικοινωνιαςΤο τηλεφωνό μας και το γραφείο μας

  www.netsatisfy.com

  info@netsatisfy.com

  2510 837211, 6939647190

  Φιλίππου 42, Καβάλα