Γνωρίζετε πώς οι 8 στους 10 χρήστες του facebook επηρεάζονται από τον αριθμό των "like" που έχει μια εταιρία προκειμένου να πάρουν μια απόφαση αγοράς?

Σκεφτείτε ακόμη και τον εαυτό σας πόσο ευκολότερα παίρνετε μια απόφαση αγοράς όταν μπαίνετε σε μια σελίδα η οποία έχει 140.000 likes! 

Έχουμε σχεδιάσει μια νέα υπηρεσία με την οποία μπορεί να αυξήσει τα μέλη της σελίδας σας στο Facebook! Χωρίς να κάνετε διαφημιστική καμπάνια στο FB σας φέρνουμε χρήστες από 500 έως και 65.000 μέσα σε 1-2 μήνες. Αυτό επιτυγχάνουμε με τις νέες μεθόδους επιλέγοντας τους χρήστες από διάφορες περιοχές και από τις βάσεις δεδομένων που διαθέτει η εταιρεία μας. Για επιχειρήσεις και πρόσωπα που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν επαγγελματικά μέσω των Social Media είναι πάρα πολύ σημαντική υπηρεσία. Το κόστος ανά κάθε μέλος στην σελίδα σας μπορεί να πέσει στα 4-10 λεπτά του ευρώ, από τα 25-30 λεπτά του ευρώ κατά μέσον όρο που χρειάζεται να επενδύσετε στο FB για τον κάθε νέο μέλος της σελίδας σας.

 

Αγορά "Like" για την επιχείρησή μου!

Η εταιριαΓιατι να επιλεξετε εμας

  • Με εμπειρία 10+ ετών στην κατασκευή και σχεδίαση ιστοσελίδων τολμάμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.
  • Με ένα πλούσιο πελατολόγιο, 150+ επιχειρήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδος συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
  • Με τεχνολογία αιχμής και αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών ηγούμαστε στις online υπηρεσίες.

Τι λένε για μαςΓιατί μας εμπιστεύονται

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα τον συνεργάτη που έψαχνα για τις ιστοσελίδες μου! Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων! Άψογη επαγγελματική, μακροχρόνια σχέση!

Μάκης Παπανικολάου, Διευ. Ξενοδοχειακών Μονάδων Θάσου


Απλά άψογη εφαρμογή android που ανέβασε τις συνδρομές μας και τα κέρδη της εταιρίας μας! Τέλεια!

Στέλλα Βαφειάδου, CEO Εκπαιδευτικού Ομίλου


 

Σας αρεσει η δουλεια μας?Μοιραστειτε το με τους φιλους σας!

Στοιχεια ΕπικοινωνιαςΤο τηλεφωνό μας και το γραφείο μας

  www.netsatisfy.com

  info@netsatisfy.com

  2510 837211, 6939647190

  Φιλίππου 42, Καβάλα