Κατασκευή και σχεδίαση εφαρμογής Android και εφαρμογής iPhone

σχεδιαση εφαρμογης για κινηταΚατασκευάζουμε εφαρμογές iphone και android για κινητά και tablet για την επιχείρησή σας και τις εξειδικευμένες ανάγκες της. Η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών είναι σε συνεχή άνοδο. Οι χρήστες των κινητών συσκευών δαπανούν ολοένα και μεγαλύτερο χρόνο στο Διαδίκτυο μέσω των τηλεφώνων τους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. 

 

 

Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες ανάπτυξη για εφαρμογές κινητών iphone και android:

  • Κατασκευή ιστοσελίδας, σχεδιασμένη ειδικά για κινητά και tablet.
  • Προσαρμογή των υφιστάμενων ιστοσελίδων για βέλτιστη χρήση σε κινητά και tablets.
  • Σχεδίαση εφαρμογής (android-iphone)

Η ανάπτυξη της εφαρμογής δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη ή ακριβή για να είναι αποτελεσματική. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, μια μικρή αλλά ενημερωτική ιστοσελίδα σχεδιασμένη για κινητά ίσως να είναι το μόνο που χρειάζεται. Μπορούμε να αναλύσουμε μαζί της δικές σας ανάγκες.

Ζητηστε προσφορα

Οι επίσημες έρευνες δείχνουν την άνοδο στην χρήση των κινητών εφαρμογών. Από το 2014 θα υπάρχουν περισσότερες mobile συσκευές από υπολογιστές και η διαφορά αυτή συνεχώς θα αυξάνεται. Οπότε είτε η σελίδα σας θα πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για κινητά (responsive) είτε θα πρέπει να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για iphone και για android. Γιατί να χάσετε την ευκαιρία και να μην μπείτε δυναμικά σε αυτήν την αγορά; 

         

Οι παραπάνω εικόνες δείχνουν μια εφαρμογή για εναν τουριστικό οδηγό. Με λειτουργίες που έχουν εφαρμογές πολυεθνικών με κόστος δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Εμείς σας παρέχουμε οικονομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

Παρακάτω φαίνεται η ίδια εφαρμογή σε tablet. Δείχνει πληροφορίες των καταχωρημένων επιχειρήσεων, την τοποθεσία τους στο χάρτη με το αντίστοιχο χρώμα της κάθε κατηγορίας (με μπλε τα καταλύματα, με πράσινο τα εστιατόρια κ.τ.λ). Επίσης η εφαρμογή διατίθεται σε 4 γλώσσες.

 

 

Κατασκευή και σχεδίαση εφαρμογής Android και εφαρμογής iPhone

Στόχοι Πελατών

Σας βοηθάμε να πετύχετε τους στόχους σας

Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους! Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς εντελώς δωρεάν

Η εταιριαΓιατι να επιλεξετε εμας

  • Με εμπειρία 10+ ετών στην κατασκευή και σχεδίαση ιστοσελίδων τολμάμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.
  • Με ένα πλούσιο πελατολόγιο, 150+ επιχειρήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδος συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
  • Με τεχνολογία αιχμής και αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών ηγούμαστε στις online υπηρεσίες.

Τι λένε για μαςΓιατί μας εμπιστεύονται

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα τον συνεργάτη που έψαχνα για τις ιστοσελίδες μου! Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων! Άψογη επαγγελματική, μακροχρόνια σχέση!

Μάκης Παπανικολάου, Διευ. Ξενοδοχειακών Μονάδων Θάσου


Απλά άψογη εφαρμογή android που ανέβασε τις συνδρομές μας και τα κέρδη της εταιρίας μας! Τέλεια!

Στέλλα Βαφειάδου, CEO Εκπαιδευτικού Ομίλου


 

Σας αρεσει η δουλεια μας?Μοιραστειτε το με τους φιλους σας!

Στοιχεια ΕπικοινωνιαςΤο τηλεφωνό μας και το γραφείο μας

  www.netsatisfy.com

  info@netsatisfy.com

  2510 837211, 6939647190

  Φιλίππου 42, Καβάλα